Cu peste 15 ani de experienta si cea mai moderna tehnologie in domeniu, suntem capabili de a realiza ferestre de înaltă calitate și uși: o opțiune de succes pentru confortul dumneavoastră.
Urmărește-ne pe rețelele noastre sociale:
 

Usa EVO – LINE

EvolineUsa EVO – LINE

Usa EVO – LINE

O ușă de intrare  este ca o carte de vizita pentru cei care trăiesc în casă: reproduce stilul, caracterul și gustul personal. Zi de zi acest lucru aduce noi provocari pentru proiectanti. Usa trebuie sa indeplineasca mai multe criterii: functional, decorativ, personal si estetic. Aceasta trebuie sa reziste atat unei inchideri necontrolate cat si la intemperii.  Stabilitatea mare, izolare termică optimă, izolarea fonică și protecție împotriva spargerilor precum și un design atractiv, sunt factori decisivi pe care o ușă EVO LINE întâlnește în linii mari.

Usa EVO – LINE

Convinge inca de la prima vedere si arata foarte bine. Acest lucru se datorează faptului că profilurile pentru usile de intrare LINE EVO sunt construite într-un mod specific de a îndeplini cerințele ridicate acestui tip. Structura cu armura de otel este extrem de stabila si rezistenta si ofera cel mai inalt tip de confort. Datorita tehnologiei cu 4 camere si garniturilor izolate perfect standard devina o usa termica si acustica. Pentru a răspunde nevoilor specifice în materie de securitate pot fi integrate sisteme de închidere pentru încuietori 3 si 5 – asigurand astfel casei, mai multa siguranta.